Partner ima jedinstven povrat sredstava od 20%


Mladen Knežević iz Prijedora dugogodišnji je korisnik usluga MKF Partner. Na porodičnoj kući, koja je zahtijevala značajnija ulaganja u energijsku efikasnost, radove je realizovao upravo zahvaljujući partnerovim mikrokreditima.

"Puno sam koristio usluge Partnera, više od 10 godina. Kad imate kredit, koji u neku ruku nije kredit, već pozajmica, znači mnogo. Svaka marka je važna. Da nisam zadovoljan sa Partnerom sigurno ga ne bih koristio. Mikokreditom energijske efikasnosti kuća je utopljena, a dobila je i novu stolariju. Taj kredit mi je naravno bio potreban za obezbjeđenje nekih sredstava koje nisam imao, a prvenstveno sam digao zbog fasade i PVC stolarije".

Mladen isitče da Partner ima pogodnost koju drugi nemaju, a to je povrat sredstava.

„Za razliku od drugih mikrokreditnih organizacija, koje egzistiraju na ovom području, a ima ih mnogo, mislim da su dosad bili najpovoljniji u smislu kamatne stope, a posebno ovaj povrat sredstava od 20 procenata.“

U porodici Knežević povrat sredstava je zapravo predstavljao mogućnost za novo ulaganje i nastavak radova.

"Da vam budem iskren prijatno sam se iznenadio kada sam vidio na svom računu povrat tih sredstava. Nije to malo povrat od 20 % na masu od nekih desetak hiljada".

Iako je Mladen Knežević penzioner, ističe da upravo zahvaljujući Partneru može i dalje na jednostavan način rješavati značajnije kućne investicije. Stoga i dalje planira zahvaljujući Parnterovim projektima mikrokreditiranja nastaviti realizovati željene ciljeve.

 

 

Više informacija o mikrokreditima za ulaganje u mjere za povećanje energijske efikasnosti možete pogledati ovdje: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom