Povoljni krediti i pozitivna iskustva klijenata kao najbolja preporuka


 

U domu Ace Milovanovića iz Ugljevika ove zime je bilo znatno toplije, nakon što su u saradnji sa Partner MKF realizirali mikrokredit za energijsku efikasnost. Milovanovići su se odlučili za Partner prije mnogo godina i ovo im nije prvi mikrokredit koji su uspješno realizovali u ovoj mikrokreditnoj fondaciji.

„Za Partner sam se odlučio zato što je najlakše dobiti mikrokredit. Osim toga, s Partnerom sarađujemo već nekih dvadesetak godina. Kad je tek Partner počeo sa radom, mi smo uzeli mikrokredit od 2000 KM“.

I Aco Milovanović, kao i mnogi drugi klijenti, kao pogodnost ističe brzinu dobijanja mikrokredita. „Za dva dana završe sve što ti treba. Efikasni su i najbolji su sada“.

Također veoma je značajno što postoji i povrat sredstava u okviru kreditne linije za energijsku efikasnost.

„Ovo nam znači mnogo. Niko nam nije nikada vratio povrat. Mi smo za ovu peć dobili 300 maraka povrata. Ja se nisam ni nadao, ali za mjesec dana sam dobio povrat“.

Upravo zbog mnogo pozitivnih iskustava sa Partnerom, Milovanović planira nove investicije na kući relizovati na isti način. Smatra da je ovakvim povoljnim mikrokreditima, sa određenim povratom novca, znatno lakše realizovati planirane radove.  

„Ako Bog da, kad završim ovo, kad budem radio stiropor i ostalo, opet ćemo raditi preko Partnera“.

Aco Milovanović je privatni poduzetnik iz Ugljevika. Nakon što je radnicima u svojoj firmi prenio svoja pozitivna iskustva, njegova dva radnika postali su korisnici Partnerovih mikrokredita.

 

 

Više informacija o mikrokreditima za ulaganje u mjere za povećanje energijske efikasnosti možete pogledati ovdje: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom