U Partner me privukao povrat sredstava, ljubazno osoblje i efikasnost
 

16.01.2020 u 16:21

Značajnije financijske investicije u prosječnoj bosansko hercegovačkoj porodici danas je teško realizovati bez kreditnih sredstava. Na tržištu kredita građani traže najpovoljnije mogućnosti za ulaganja u svoje porodične domove.

Partner mikrokreditna fondacija je na tržište Bosne i Hercegovine plasirala mikrokredite energijske efikasnosti sa vrlo povoljnim uslovima i povratom sredstava, što je brojne nove, ali i njihove dugogodišnje korisnike opredijelilo upravo za ovaj program mikrokredita. Jedna od zadovoljnih korisnica ovog programa je i Brana Božić iz Prnjavora.

 “Putem ovog mikrokredita smo uradili termoizolaciju, demit fasadu, gornji sprat, stolariju, sve radi bolje energijske efikasnosti kuće, a i da bi manje drva za loženje utrošili”.

I Branu je, kao i većinu korisnika ovih mikrokredita, u Partner privukao povrat sredstava, koji korisnici smatraju jedinstvenim na tržištu kredita i omogućavaju gotovo beskamatni kredit, koji je moguće realizovati za samo nekoliko dana.

“U Partner me privukao povrat sredstava, kao prvo, onda ljubaznost osoblja, pojednostavljena papirologija, efikasnost, ažurnost i ostalo.”

Porodica Božić je ovim programom dobila 20 % povrata ukupnog iznosa mikrokredita a ta finansijska sredstva su usmjerili u nove investicije. Upravo iz tih razloga za Partner imaju samo riječi hvale i najiskrenije preporuke.

“Ja bih Partner mikrokreditnu fondaciju preporučila najprije zbog 20 % povrata, ako trebate da radite termoizolaciju i slično, ovo je jako povoljan i dobar mikrokredit. “

Brana Božić ističe i da bi realizovane investicije mnogo teže realizovala bez mikrokredita iz Partnera. Zbog toga ga preporučuje svima koji se još uvijek nisu odlučili na koji način realizovati zacrtane ciljeve u svrhu poboljšanja životnih uslova i uslova stanovanja.

 

 

Više informacija o mikrokreditima za ulaganje u mjere za povećanje energijske efikasnosti možete pogledati ovdje: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom