Želite li da se bavite stočarstvom, proizvodnjom mlijeka i mliječnih proizvoda ili pčelarstvom?

U okviru kreditne ponude Partner MKF je obezbijedila tehničku podršku poljoprivrednim proizvođačima koji ulažu u stočarstvo. Partner ima tehničkog saradnika za poljoprivredu, koji je na usluzi klijentima i koji savjetima podržava poljoprivredne proizvođače, posebno proizvođače mlijeka i mliječnih proizvoda te uzgajivače goveda, pilića, ovaca i ostalo.

 

Potrebna dokumentacija

Osnovna dokumentacija koja vam je potrebna prilikom podnošenja zahtjeva za kredit je lična karta i CIPS prijava prebivališta. Sve ostalo ćete dogovoriti sa našim službenicima.

Uslovi mikrokreditiranja

Iznos mikrokredita: od 3.000  KM do 10.000 KM

Rok otplate: od 3 do 84 mjeseca, 

Grejs period do 12 mjeseci

Bez naknade za obradu mikrokredita

Nominalna kamatna stopa (NKS) je fiksna i obračunata na godišnjem nivou iznosi 16,99%.

Primjer izračuna efektivne kamatne stope (EKS):

Efektivna kamatna stopa (EKS) je obračunata na maksimalan iznos i maksimalan rok otplate, sa uključenim troškom mjenice i ovjere prateće dokumentacije:

Iznos KM
Rok otplate
mjeseci
NKS
%
Troškovi obrade %

EKS %

10.000
84
16,99
0,00

16,99

Podaci o visini Efektivne kamatne stope (EKS) su informativnog karaktera i u trenutku podnošenja zahtjeva za mikrokredit mogu biti različiti od prikazanih.  EKS se mijenja u skladu sa dodatnom dokumentacijom koja može predstavljati uslov odobrenja svakog pojedinačnog mikrokredita. Za sve detaljnije informacije, molimo vas da se obratite kreditnom osoblju Partner MKF.

Želim da se bavim stočarstvom

3000

10.000

3

84

Mjesečna rata (KM)

0

Obračun je informativnog karaktera. Kontaktirajte nas za više informacija.

Otplatni plan
Želim da se bavim stočarstvom

Želite podnijeti zahtjev za mikrokredit?

Popunite našu online aplikaciju i kontaktirat će vas nadležni kreditni službenik. Molimo popunite sva polja i unesite vaše važeće podatke.