„Planiram i dalje koristiti Partnerove povoljnosti“
 

26.08.2020 u 12:25

Za mikrokredit energijske efikasnosti Partner Mikrokreditne fondacije, Dragomir Bojanić iz Kotor Varoši čuo je od prijatelja, koji su ranije bili korisnici tih mikrokredita. Odlučio je zamijeniti stolariju na svojoj porodičnoj kući i na taj način je učiniti energijski efikasnijom. U Partner ga je naročito privukla, kako kaže, „lakoća“ i brzina odobravanja samog mikrokredita.

„Jednostavnost pri odobravanju mikrokredita i nije puno papirologije traženo. Planiram i dalje sa Partnerom sarađivati i uzimati mikrokredite, zbog ovakvih povoljnosti“, kaže Dragomir.

Sredstva uložena u energijsku efikasnost se po riječima ovog Partnerovog klijenta vrlo brzo počnu vraćati, jer ostvarujete značajne uštede u potrošnji energenata.

„Drastično su poboljšane uštede. Ja sam uradio i stolariju i fasadu. Radi toplote, manje trošim i drva i peleta, a manje i zagađujem okolinu. Svima to koristi“.

Baš kao što je i sam po preporuci prijatelja postao korisnik mikrokredita energijske efikasnosti, Dragomir Bojanić danas preporučuje drugima da se raspitaju za ove mikrokredite i na taj način realizuju neke planirane radove. Jedna od najvećih pogodosti je i povrat sredstava, po čemu je Partner jedinstven.

„Ništa se danas ne može uraditi bez kredita, a povrat sredstava mi je zapravo umanjio kamatu“

Više informacija o mikrokreditima za ulaganje u mjere za povećanje energijske efikasnosti možete pogledati ovdje: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom