„Koristimo mikrokredite Partnera već šesti put!“ 

Uvođenjem mjera energijske efikasnosti u objekte, smanjuje se nepotrebno rasipanje i prekomjerna potrošnja energije. Stoga, korisnici objekata ostvaruju direktne finansijske uštede. Osim uštede energije, mjere energijske efikasnosti poboljšavaju životni standard ljudi, koji žive ili rade u objektu.

Osim mikrokredita za energijsku efikasnost, Ana Vidović iz Brestovskog kraj Kiseljaka, gotovo sve važnije životne projekte realizovala je putem mikrokredita iz Partnera. Jedna je od dugogodišnjih klijentica Partner MKF. Partnerovi mikrokrediti, omogućuju joj najpovoljnije pozajmice u rekordno kratkom vremenskom roku.

„Za mikrokredite u Partneru smo čuli prije mnogo godina. Ovo nam je šesti mikrokredit kod njih, svo vrijeme smo dizali kredite da poboljšamo životne uslove. Ovim mikrokreditom smo htjeli poboljšati grijanje u stambenom objektu, utopljavanjem kuće. Sve što smo radili, radili smo s Partnerom.

„Toliko smo se prvu godinu ogrijali, a drva, potrošili smo pet metara manje. I zvučna izolacija je dobra“.

„Veoma smo zadovoljni. Bez Partnerovih mikrokredita to ne bismo bili u mogućnosti uraditi, jer svi mi živimo od nekih plaća. Teško je skupiti par hiljada KM, pa nešto uložiti.“

Stanovnici Bosne i Hercegovine sa prosječnim mjesečnim primanjima najčešće se odlučuju za mikrokreditiranje prilikom planiranja i realizacije infrastrukturnih radova.

Partner MKF putem programa mikrokredita energijske efikasnosti, omogućava da se do novca dođe brzo i lako, a mikrokrediti imaju i brojne pogodnosti, među kojima je najznačajniji povrat sredstava.

„Putem ovog mikrokredita smo uradili stolariju i fasadu. Povrat sredstava iz mikrokredita nam je bio vrlo važan. Dobili smo povrat, mogli smo u još nešto uložiti.“

Više informacija o mikrokreditima za ulaganje u mjere za povećanje energijske efikasnosti možete pogledati ovdje: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom

Prijavite se na naš newsletter