Šta je Klub korisnika Partner MKO?

Klub_1200x628_N.jpg

Šta je Klub korisnika Partner MKO?

Klub korisnika predstavlja platformu za komunikaciju i razmjenu informacija za sve članove. Članstvom u Klubu korisnika, dobijate pristup velikom broju informacija o proizvodima ili uslugama koji su vam potrebni.

Na primjer: Bavite se poljoprivredom, a htjeli biste da se počnete komercijalno baviti uzgojem stoke, članstvom u Klubu dobijate besplatnu savjetodavnu pomoć naših agronoma o inicijalnom ulaganju, poticajima koje možete ostvariti i svim ostalim pitanjima za koja vam je potrebna stručna pomoć.

Članstvo u Klubu korisnika Partner MKO je potpuno besplatno!

Prednosti članstva:

Kroz Klub korisnika ćete iz prve ruke i na vrijeme dobijati sve informacija o promjenama u ponudi Partnera putem emaila ili na našoj web stranici.

Na našoj web stranici ćete pronaći aktuelne edukativne članke vezano za:

 - poljoprivredu (u zavisnosti od sezonaliteta),

 - članke iz područja energijske efikasnosti (npr. isplativost ulaganja u sisteme grijanja, izolaciju ili promjenu stolarije),

 - korisne članke iz oblasti finansijske edukacije (kako uštedjeti, u šta uložiti novac, kako se pametno zaduživati?),

 - iskustva naših korisnika iz prve ruke.

Mogućnost komunikacije sa Partner MKO preko web stranice

Otvoreni smo za sva vaša pitanja koja se tiču kreditne ponude, savjetovanja u vezi sa biznisom ili konkretnih pitanja vezano za poljoprivredu. Pitanja koja možete postaviti su npr. Kako da odlučim šta da zasijem? Imam neiskorištenog zemljišta na koji način bih ga mogao najbolje iskoristiti? Kako da zaštitim biljke preko zime? Kolika je otkupna cijena brusnica? Također u Klubu korisnika možete saznati više o uštedama koje ostavrujete ugradnjom toplotne izolacije, zamjenom prozora i sistema grijanja i druga slična pitanja.

Možete nas kontaktirati putem email adrese:  info@partner.ba  ili putem info linije na broj 080 020 207 .                                                                                          

 

Preporučujemo vam i sljedeći sadržaj

Prijavite se na naš newsletter