Market za energijsku efikasnost

Martker  1200x628 _L.png

 

Partner mikrokreditna fondacija i Green for Growth Fund (GGF) su razvili web platformu, Market za energijsku efikasnost (EE market) koje će biti centralno mjesto za energijsku efikasnost, uključujući informacije o troškovima, uštedama i finansiranju EE mjera kroz energijski efikasnu opremu (grijanje/hlađenje, izolacija, stolarija, fotonaponski paneli i solarni kolektori). GGF je EU investicijski fond koji ublažava klimatske promjene i promovira održivi ekonomski rast, prvenstveno ulaganjem u mjere koje smanjuju potrošnju energije, korištenje resursa i emisiju CO2.

Na EE market pogledajte dostupne proizvode sa cijenama i tehničkim karakteristikama, kontaktirajte vama najbližeg prodavača, izračunajte koliko ćete energije uštedjeti ili kontaktirajte Partner MKF finansiranje EE projekata obnovljivih izvora energije. Uz korištenje mikrokredita u Partner MKF, možete ostvariti povrat od 10% do 20% iznosa investicije. 

Ukoliko se vaša firma bavi prodajom i ugradnjom efikasnih sistema grijanja (toplotne pumpe, kotlovi na pelet ili gas), stolarije, izolacionih materijala ili solarnih sistema, prijavite se da se i vaši proizvodi nađu na EE marketu. Učešće na EE marketu je besplatno. Osim promocije vaših proizvoda sa ciljem povećanja prodaje, kroz ovu web platformu ćete imati mogućnost i da komunicirate sa potencijalnim kupcima i učestvujete u zajedničkim promotivnim kampanjama. 

Za više informacija pogledajte na: www.eepartner.ba

Ukoliko želite da se i vaši proizvodi nađu na EE marketu, molim vas da kontaktirate Partner mikrokreditnu fondaciju na email: Marketing@partner.ba ili na info broj: 080 020 207.

Ovaj projekat se provodi uz finansijsku pomoć Evropske unije. Stavovi izraženi ovdje ni na koji način ne odražavaju službeno mišljenje Evropske unije.

 

Prijavite se na naš newsletter