ŽELIM TOPLIJI DOM!

1200x628 utopljavanje.jpg

 

Kroz energijsku efikasnost povećajte komfor i ostvarite uštede, uz mogućnost odgođenog plaćanja glavnice.

Da li ste znali da:

  • Zamjenom starih prozora i vrata sa energijski efikasnim, za prosječni stambeni objekat (kuća), može se ostvariti ušteda novca između 400 KM i 780 KM godišnje.
  • Zamjenom sistema grijanja sa npr. kotlovima na pelet i biomasu, toplinskim pumpama, parnim ili gasnim turbinama, ostvarite uštedu novca između 300 KM i 585 KM godišnje.
  • Postavljanjem termo-izolacije debljine 10 cm na vanjski dio objekta moguća je ušteda između 320 KM i 580 KM godišnje.
  • Ukoliko investirate u jednu mjeru energijske efikasnosti (npr. zamijenite prozore), dobijate donaciju od 15% od ukupne vrijednosti računa/fakture.
  • Ukoliko investirate u dvije i više mjera energijske efikasnosti (npr. zamijenite prozore i nabavite kotao na pelet), dobijate donaciju od 20% od ukupne vrijednosti računa/fakture.

Kako ostvariti donaciju?

  1. Odaberete dobavljača za prozore i vrata/termo-izolaciju/grijanje/solarne sisteme i uzmete predračun.
  2. Na osnovu predračuna aplicirate za mikrokredit u Partner MKF.
  3. Kada dobijete kreditna sredstva, kupite odabrani proizvod.
  4. Kada ugradite proizvod, donesete fiskalni račun u Partner MKF.
  5. Sljedeći mjesec na vaš račun dobijete donaciju u iznosu od 15 – 20% vrijednosti računa/fakture.

 

Sudjelujte u nagradnoj igri Partner MKF „Energiju uštedi, nagrada slijedi“ od 01. do 30.09.2022. godine

Štednjom energije smanjuje se štetni utjecaj na okoliš, ali ujedno i smanjuju troškovi u domaćinstvu! Stoga svako ulaganje u energijsku efikasnost, bilo da je riječ o zamijeni starih prozora i vrata sa energijski efikasnim, uvođenja novog sistema grijanja ili postavljanja termoizolacije, osim što dom čini udobnijim i toplijim, predstavlja pametno ulaganje kojim se na godišnjem nivou postižu značajne uštede.

Kako mnogi već sada svoje domove spremaju za zimu, Partner MKF, osim što klijentima nudi niz pogodnosti u okviru svog kreditnog portfolija u domenu energijske efikasnosti, pokreće i vrijednu nagradnu igru „Energiju uštedi, nagrada slijedi“ koja ova pametna ulaganja mogu učiniti još privlačnijim.

Nagradna igra traje od 1. do 30. septembra, a pravo sudjelovanja imaju fizička lica sa prebivalištem na teritoriji cijele BiH kojima tokom septmbra u poslovnicama ove mikrokreditne fondacije bude odobren kreditni proizvod za energijsku efikasnost u vrijednosti od minimalno 1.000 KM. Ukupni nagradni fond iznosi 5.000 KM, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade: klima uređaj kao glavna nagrada (2x), te smart TV (2x) i pročišćivač zraka (2x), kao druga i treća nagrada.

Pravila nagradne igre su jednostavna i svi zainteresovani se o njima mogu informisati putem Pravila nagradne igre u FBiH i Pravila nagradne igre u RS.

Izvlačenje dobitnika je 10.10.2022. godine u 12 sati.

Pošalji online prijavu za mikrokredit

ONLINE UPIT

Prijavite se na naš newsletter