Oglas za prijem u radni odnos - IT

1.pngPartner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 283 radnika koji rade u 66 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Naša misija je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih mikrokredita u Bosni i Hercegovini.  Plasiranjem mikrokredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.

Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite?

Da li volite IT? Smatrate li da ste spremni odgovoriti izazovima, koje sa sobom nosi koordinacija sa krajnjim korisnicima i pružaocima IT usluga? Da li želite unaprijediti svoje znanje vezano za sve segmente IT (instalacija i upravljanje radnim stanicama, mrežna infratruktura, Cloud tehnologije, Power apps alati i sigurnost u IT)? Ako posjedujete određena znanja u nekim oblastima i spremni ste sticati nova znanja i iskustva, javite nam se i možda baš vas odaberemo da postanate dio našeg dinamičnog tima.

Mjesto rada: Tuzla

USLOVI ZA PRIJAVU:

 • Iskustvo na istim ili sličnim poslovima,
 • Minimalno SSS (poželjno iz oblasti informacionih tehnologija ili elektrotehnike),
 • BiH državljanstvo,
 • Aktivno znanje engleskog jezika,
 • Aktivno poznavanje rada na Windows platformi i poznavanje MS Office,
 • Vozačka dozvola B kategorije,
 • Sposobnost rada u timu, izražena kreativnost, visoka motivisanost, preciznost i tačnost, komunikacijske i organizacijske vještine, fleksibilnost, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

NUDIMO:

 • Radni odnos na neodređeno vrijeme,
 • Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci,
 • Stimulacije za postignute rezultate,
 • Efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, dostavite svoju prijavu putem elektronskog linka:

https://kwiksurveys.com/s/nAw4DrjG

Oglas ostaje otvoren do popunjavanja pozicije.

Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci.

U slučaju da se iz bilo kojeg razloga promijeni odluka odnosno potreba zapošljavanja Partner MKF ne preuzima bilo kakve obaveze prema kandidatu koji bude odabran. Fondacija zadržava pravo da usljed promijenjenih okolnosti  promijeni odluku o izboru kandidata.

Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.

Prijavite se na naš newsletter