Oglas za prijem u radni odnos na poziciji Kreditni službenik/kreditni službenik junior više lokacija

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 286 radnika koji rade u 66 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Naša misija je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih mikrokredita u Bosni i Hercegovini.  Plasiranjem mikrokredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.

Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći

 Oglas za prijem u radni odnos na pozicije:

 

  • Kreditni službenik/kreditni službenik junior za područje opština Breza i Visoko, 1 izvršilac
  • Kreditni službenik/kreditni službenik junior za područje Grada Mostar i opštine Široki Brijeg, 1 izvršilac
  • Kreditni službenik/kreditni službenik junior za područje opštine Kladanj, 1 izvršilac
  • Kreditni službenik/kreditni službenik junior za područje opštine Laktaši, dio mjesne zajednice Trn, i Grada Banja Luka, 1 izvršilac
   
   

USLOVI ZA PRIJAVU:

·       Kreditni službenik VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka,

·       Kreditni službenik junior SSS (IV stepen),

·       Poželjno 1 godina iskustva na poslovima prodaje,

·       Aktivno poznavanje rada sa MS office aplikacijama,

·       BiH državljanstvo,

·       Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo,

·       Da kandidat  živi na području rada za koje se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada,

·       Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad koji je obavezan, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

 NUDIMO:

·       Radni odnos na neodređeno vrijeme, osim za poziciju kreditni službenik/kreditni službenik junior za područje opštine Laktaši, 1 izvršilac, koja je na određeno vrijeme, na 24 mjeseca.

·       Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci,

·       Stimulacije za postignute rezultate,

·       Efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

 OD KANDIDATA OČEKUJEMO:

·       Da su pouzdani i motivisani za rad,

·       Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada,

·       Da su spremni da rade u timovima,

·       Da su spremni na naporan rad i putovanja,

·       Da su spremni na kontinuiranu edukaciju i kontinuiran aktivni doprinos.

 

 

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, dostavite svoju prijavu za poziciju kreditnog službenika/kreditnog službenika juniora putem elektronskog linka:

https://kwiksurveys.com/s/tbIYeHqd

 Oglas ostaje otvoren do popunjavanja pozicije.

Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci. Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.

 Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.partner.ba

Prijavite se na naš newsletter