Utopljavanjem porodične kuće do značajnih ušteda             


Brkić Rukija iz Kladnja, korisnica je kreditnih sredstava Partner MKF, kojima je izvršeno utopljavanje porodične kuće i na taj način unaprijeđena energijska efikasnost objekta. Nakon iskazanog interesa, mikrokredit je odobren za samo nekoliko dana.

«Htjeli smo da radimo fasadu i tražili smo kredit, koji nam je puno olakšao.»

Brkići su na zagrijavanje velike porodične kuće trošili značajna novčana sredstva. Nakon utopljavanja objekta, zahvaljujući sredstvima iz Partnera uštede su velike. Uz to što je dom mnogo topliji, mnogo manje finansijskih sredstava se izdvaja za energente.

Za mikrokredite energijske efikasnosti saznali su od Partnerovog kreditnog službenika u Kladnju. Nakon što su jedan veliki projekat na svom domu završili, Brkići preporučuju Partner, kao najbrži i najlakši način za realizaciju projekata iz domena energijske efikasnosti.

„Svakome bih preporučila da dignu mikrokredit u Partneru“

I u porodici Brkić posebno su zadovoljni činjenicom da je mikrokredit odobren u rekordnom roku, da je planiran povrat sredstava i da se uz pomoć Partnerovih mikrokredita na najlakši način završavaju veliki poslovi n a stambenim objektima.

 

Više informacija o mikrokreditima za ulaganje u mjere za povećanje energijske efikasnosti možete pogledati ovdje: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom