Komforno rješenje uz Partnerove kredite

džemo4.jpg

Ukoliko nemate dovoljno prostora za smještaj ogreva, želite ekološki prihvatljivo, a ujedno komforno rješenje s mogučnošću daljinskog upravljanja, peć na pelet je pravo rješenje. Peći na pelet su toliko automatizovane da ne trebate nekoliko dana brinuti o grijanju vašeg doma.

“Godinama sam grijao objekat na ugalj i drva. Komplikovan, skup i ekološki neprihvatljiv način zagrijavanja, zamijenio sam instaliranjem peći na pelet. Sad je svugdje toplo, sve prostorije su otvorene i u svima je ista temperatura”, govori Džemo Delić iz Živinica. U sezoni grijanja svi imaju iste ciljeve - da su prostorije tople, da ne troše puno na grijanje, da je čisto i lako za održavanje. Gospodin Delić kaže: “Od tri tone potrošenog peleta ostane svega par kilograma otpada, a održavanje sistema je jednostavno”.

Džemo Delić, koji je i peć na pelet nabavio putem mikrokredita Partnera, korisnik je Partnerovoih usluga skoro 15 godina.  Kreditom od 9000 KM za energijsku efikasnost,  Delić je ostvario i povrat sredstava u iznosu od 15%.

“Postoji mnogo mikrokreditnih organizacija, ali Partner iznad svih”, kaže Džemo.

https://www.youtube.com/watch?v=bvtoMyPgrco

 

Prijavite se na naš newsletter