NAGRADNA IGRA

1200x628.jpg

Sudjelujte u nagradnoj igri Partner MKF „Energiju uštedi, nagrada slijedi“ od 01. 08. do 30.09.2023. godine

Štednjom energije smanjuje se štetni utjecaj na okoliš, ali ujedno i smanjuju troškovi u domaćinstvu! Stoga svako ulaganje u energijsku efikasnost, bilo da je riječ o zamijeni starih prozora i vrata energijski efikasnim, uvođenja novog sistema grijanja ili postavljanja termoizolacije, osim što dom čini udobnijim i toplijim, predstavlja pametno ulaganje kojim se na godišnjem nivou postižu značajne uštede.

Kako mnogi već sada svoje domove spremaju za zimu, Partner MKF, osim što klijentima nudi niz pogodnosti u okviru svog kreditnog portfolija u domenu energijske efikasnosti, pokreće i vrijednu nagradnu igru „Energiju uštedi, nagrada slijedi“, koja ova pametna ulaganja može učiniti još privlačnijim.

Nagradna igra traje od 01. augusta do 30. septembra, a pravo sudjelovanja imaju fizička lica sa prebivalištem na teritoriji cijele BiH kojima tokom septembra u poslovnicama Partner mikrokreditne fondacije bude odobren kreditni proizvod za energijsku efikasnost u vrijednosti od minimalno 1.000 KM iz GEFF projekta. Ukupni nagradni fond iznosi 5.000 KM, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade: klima uređaj kao glavna nagrada (2x), te smart TV (2x) i pročišćivač zraka (2x), kao druga i treća nagrada.

Pravila nagradne igre su jednostavna i svi zainteresovani se o njima mogu informisati putem Pravila nagradne igre u FBiH i Pravila nagradne igre u RS.

Izvlačenje dobitnika je 05.10.2023. godine u 12 sati.

Pošalji online prijavu za mikrokredit

ONLINE UPIT

 

 

 

 

Prijavite se na naš newsletter