„Planiram i dalje koristiti Partnerove povoljnosti“ 

planiram i dalje koristit partnerove povoljnosti.png

Za mikrokredit energijske efikasnosti Partner Mikrokreditne fondacije, Dragomir Bojanić iz Kotor Varoši čuo je od prijatelja, koji su ranije bili korisnici tih mikrokredita. Odlučio je zamijeniti stolariju na svojoj porodičnoj kući i na taj način je učiniti energijski efikasnijom. U Partner ga je naročito privukla, kako kaže, „lakoća“ i brzina odobravanja samog mikrokredita.

„Jednostavnost pri odobravanju mikrokredita i nije puno papirologije traženo. Planiram i dalje sa Partnerom sarađivati i uzimati mikrokredite, zbog ovakvih povoljnosti“, kaže Dragomir.

Sredstva uložena u energijsku efikasnost se po riječima ovog Partnerovog klijenta vrlo brzo počnu vraćati, jer ostvarujete značajne uštede u potrošnji energenata.

„Drastično su poboljšane uštede. Ja sam uradio i stolariju i fasadu. Radi toplote, manje trošim i drva i peleta, a manje i zagađujem okolinu. Svima to koristi“.

Baš kao što je i sam po preporuci prijatelja postao korisnik mikrokredita energijske efikasnosti, Dragomir Bojanić danas preporučuje drugima da se raspitaju za ove mikrokredite i na taj način realizuju neke planirane radove. Jedna od najvećih pogodosti je i povrat sredstava, po čemu je Partner jedinstven.

„Ništa se danas ne može uraditi bez kredita, a povrat sredstava mi je zapravo umanjio kamatu“

Više informacija o mikrokreditima za ulaganje u mjere za povećanje energijske efikasnosti možete pogledati ovdje: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom

 

 

Prijavite se na naš newsletter