Partner donirao 14. po redu server uređaj, školi u Janji  

Partner donirao 14. po redu server uređaj, školi u Janji.jpg

Javnoj ustanovi Srednjoj stručnoj školi Janja, nakon završenog javnog poziva za dodjelu 60 servera srednjim školama, dodjeljna dva server uređaja, donacija Partner MKF..

Što se tiče donacije predstavnici škole koji su bili prisutni primopredaji direktor Aleksandar Matić i Nataša Đurić administrativni radnik, su se zahvalili na donaciji,

Direktor Aleksandar Matić je izrazio veliku zahvalnost Partner MKF na donaciji servera koji će kako je rekao dobro doći u narednom periodu za nastavak odvijanja, kao i za poboljšanje nastavnog plana i procesa u školi.

“Mi kao škola želimo da napredujemo u svakom smislu i u ovim teškim vremenima, pogotovo kao jedna mješovita srednja škola, koja jedina ima tehnički smjer za gradjevinske i arhitektonske tehničare, kao i bankarske i turističke tehničare, gdje nam je neophodna pomoć i podrška jednog ovakog servera i u tom smislu važno je da držimo korak sa novim tehnologijama kao tehnička škola. Hvala Partneru na donaciji.”

Ovo je samo jedna u nizu akcija, kojom se Partner MKF uključio u prevazilaženje situacije izazvane pandemijom virusa korone i  želi pružiti podršku školama i djeci, kako bi im nastavu učinio lakšom.

Prijavite se na naš newsletter