"Dan sa roditeljima na poslu"

BanjaLuka1.jpg

"Dan sa roditeljima na poslu" je sjajna prilika za jednu kompaniju da pokaže, koliko cijeni radnike i njihove porodice. Partner Grupacija je još jednom otvorila svoja vrata za djecu radnika i organizovala već tradicionalni događaj “Dan sa roditeljima na poslu”, koji se održao u 19.04. u velikom broju poslovnica i organizacionih dijelova. Ovo je, ne samo prilika za djecu da bolje upoznaju poslovno okruženje svojih roditelja, već i za stvaranje veza unutar zajednice zaposlenih.

S obzirom da smo kompanija, koja cijeni zdrav balans između radnog i privatnog života naših radnika, ovaj događaj je prilika da se obilježi važnost porodice, radnog okruženja i korporativne kulture, koja njeguje ravnotežu i povezivanje između posla i porodice.

Djeca su imala priliku da se upoznaju s aktivnostima, koje sprovodi Partner i ulogom koju njihovi roditelji imaju unutar naše Grupacije. Ono što smo zasigurno postigli, jeste da su se rodila neka nova drugarstva, stvorila jedna lijepa uspomena i kreirao osjećaj zajedništva. Djeca su stekla sliku o Partneru kao poslodavcu, koji pored toga što brine o svojim radnicima i njihovom porodicama, ima veoma važnu ulogu u očuvanju životne sredine kroz korištenje obnovljivih vidova energije, upotrebu električnih automobila, reciklažnih kanti...

Radujemo se novom druženju s našim mališanima!

Posjeta solarnoj elektrane.jpg

Prijavite se na naš newsletter