Izvučeni dobitnici Partnerove nagradne igre “Energiju uštedi, nagrada slijedi”

Dodjela osvojenih nagrada.jpg

Povodom obilježavanja 25. godina uspješnog poslovanja, tokom mjeseca septembra, organizovana je druga po redu nagradna igra “Energiju uštedi, nagrada slijedi”, u cilju promovisanja primjene mjera energijske efikasnosti, kao i zadržavanja liderske pozicije Partner MKF u finansiranju mjera energijske efikasnosti.

Učesnici nagradne igre bili su svi korisnici, kojima je odobren kreditni proizvod za energijsku efikasnost u vrijednosti od minimalno 1.000 KM.

Dana 10.10. 2022. godine, izvučeni su dobitnici nagrada, a 20.10.2022. u Centralnom uredu u Tuzli, organizovano je i svečano uručenje nagrada.

Dobitnici nagrada u Federaciji i Brčko Distriktu su:

  Dobitnik nagrade

Naziv i vrijednost nagrade

1. ARMIN MUŠANOVIĆ, Ilijaš, Klima uređaj 1.200 KM
2. RAMIZ MUKAČA, Fojnica, SMART TV  1.000 KM
3. EDIN GEKIĆ, Gornji Vakuf, Pročišćivač vazduha 300 KM

 

Dobitnici nagrada u RS su:

  Dobitnik nagrade

Naziv i vrijednost nagrade

1. ANDRIJANA BUDALIĆ, Trebinje, Klima uređaj 1.200 KM
2. SOFIJA VUJIČIĆ, Kotor Varoš, SMART TV  1.000 KM
3. OGNJEN RATKOVIĆ, Laktaši, Pročišćivač vazduha 300 KM

 

“U roku mjesec dana pristiglo nam je jako puno prijava naših klijenata, iz cijele BiH, koji već primjenjuju mjere EE. Izuzetno smo zadovoljni interesom za naše proizvode “zelenog kreditiranja” i ovom nagradnom igrom želimo stimulisali sve one, koji kroz poboljšanje energijske efikasnosti i kvalitet življenja, istovremeno štite okolinu. Partner je do sada plasirao preko 90 miliona KM za finansiranje EE projekata, što nas čini jednim od najvećih kontributora u uštedama na nivou BiH. Trenutna situacija na tržištu, inflacija i poskupljenje energenata će doprinjeti sve većem interesu za uštedom energije. Nadam se da će naši korisnici prepoznati naše napore da im obezbijedimo finansiranje EE projekata kroz saradnju sa najvećim evropskim fondovima i bankama sa subvencijama i povratom sredstava u iznosu od 15 do 20% na iznos investicije. Za kraj, čestitamo nagrađenima i nadamo se da ćemo sve veću potražnju stanovništva za ovakvim ekološkim kreditnim proizvodima, zadovoljiti našom ponudom", izjavio je Senad Sinanović, direktor Partner MKF.

https://www.youtube.com/watch?v=AgUFZRYURnQ

 

 

Prijavite se na naš newsletter