Novi Partnerov ured u Busovači

Svečano otovrenje poslovnice Partner MKF U Busovači

19.01.2023. god, 13:45

Još jedan terenski ured Partner MKF, otvoren je danas u Busovači, na adresi Branitelja domovine br.7., čime se nastavlja širenje Fondacije, na svim područjima BiH.

Svečanom otvaranju 69. po redu terenskog ureda, kojim će se u ovoj regiji unaprijediti usluge mikrokreditiranja, osim radnika Partner MKF prisustvovali su, poslovni partneri, brojni klijenti i građani.

“Širenjem poslovne mreže Partnera i pružanjem profesionalnih finansijskih usluga, nastojimo da klijentima budemo dostupni tamo gdje je to njima najpotrebnije, a to je njihova lokalna zajednica. Želimo što jednostavnije i lakše pružiti finansijsku pomoć svima, kako privrednicima tako i fizičkim licima.

Ono na šta smo posebno ponosni je, što smo kao Fondacija trenutno najdominantniji u finansiranju mjera energijske efikasnosti. Naše kreditne linije za energijsku efikasnost su izuzetno povoljne za klijente, jer pored ušteda u energiji, koje postižu implementacijom mjera energijske efikasnosti, klijenti ostvaruju povrat na investiciju u iznosu od 15% do 20% od iznosa ulaganja u stambene i poslovne objekte.

Do sada smo plasirali skoro 100 miliona KM u energijski efikasne projekte na stambenim i poslovnim objektima. Rezultat toga je ušteda energije od 2,87 miliona MWh, kao i smanjenje emisije CO2 u količini od 899 hiljade tona.

Otvaranjem poslovnice u Busovači, Partner otvara vrata svima koji žele da budu dio naše porodice i iskoriste mogućnost finasiranja mjera energijske efikasnosti, poboljšaju kvalitet života i unaprijede svoje poslovanje“ - izjavio je gospodin Senad Sinanović, direktor Partner MKF.

Prijavite se na naš newsletter