Partner MKF otvorio kancelariju u Ilijašu

U prisustvu klijenata i zaposlenih, Partner Mikrokreditna Fondacija je zvanično 22.10.2019. u Ilijašu otvorila svoju 63. Poslovnicu.

Otvaranje kancelarije u Ilijašu, od velikog je značaja u kontekstu aktivnosti vezanih za podnošenje zahtjeva za mikrokredit i dobijanja potrebnih informacija o svim uslugama, koje Partner pruža svojim klijentima. Osigurana je podrška za sve klijente sa područja Ilijaša, koji su do sada informacije o uslugama Partnera, dobijali putem telefona ili terenskih kreditnih službenika.

“Na naše zadovoljstvo ovo je naša 63. po redu kancelarija na području BiH i otvaranjem ovog ureda nastojaćemo ostvariti bolji kontakt sa klijentima i poboljšati dostupnost naših usluga građanima. Otvaranjem kancelarije u Ilijašu, želimo i dalje nastaviti jačanje i afirmaciju mikrokreditnog sektora i promociju mogućnosti, koje mikrokreditiranje može ponuditi kao značajno sredstvo za podršku poduzetništvu I zapošljavanju", izjavio je direktor Senad Sinanović.

Partner mikrokreditna fondacija je prisutna na tržištu 22. godine sa kreditnim linijama za poljoprivredu, stanovanje i poboljšanje uslova života, a ono što Partner čini trenutnim tržišnim liderom su aktivnosti usmjereni prema finansiranju energijske efikasnosti.

 

Prijavite se na naš newsletter