Uručene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri Partnera

slika.jpg

Tokom mjeseca augusta i septembra 2023. godine, organizovana je treća po redu nagradna igra “Energiju uštedi, nagrada slijedi” u cilju promovisanja primjene mjera energijske efikasnosti, kao i zadržavanja liderske pozicije Partner MKF u finansiranju mjera energijske efikasnosti.

Učesnici nagradne igre bili su svi korisnici, kojima je odobren kredit za energijsku efikasnost u vrijednosti od minimalno 1.000 KM iz EBRD fonda.

Predstavnici Fondacije sretnim dobitnicima uručili su: dva klima uređaja, dva smart TV-a, te dva pročišćivača zraka.

Povodom same nagradne igre i uručenja nagrada, direktor Partner MKF, Senad Sinanović je izjavio:

Naš glavni cilj jest potaknuti sve one koji žele unaprijediti energetsku učinkovitost i kvalitetu života korištenjem naših kredita, istovremeno pridonoseći zaštiti okoliša. Zadovoljstvo nam je izvijestiti da je interes za Partnerove “zelene kredite” iznimno visok. Partner je do sada plasirao više od 120 miliona KM u energijski efikasne projekte na individualnim i poslovnim objektima, čime smo direktno doprinijeli uštedi od oko 2,9 miliona MWh i smanjenju emisije CO2 za 905 hiljada tona, što je skoro 40% godišnje potrošnje uglja Termoelektrane Tuzla. Mi ćemo i dalje tražiti najpovoljnije izvore finansiranja koji imaju dodatne benefite za naše klijente kroz povrat novca na uloženu investiciju, kao što sada imamo kreditne linije sa ovim pogodnostima. Za kraj, čestitamo nagrađenima i nadamo se da ćemo sve veću potražnju stanovništva za ovakvim ekološkim kreditnim proizvodima, zadovoljiti našom ponudom".

                           https://www.youtube.com/watch?v=uTSAyhQ-puY

 

Prijavite se na naš newsletter