Grijanje uz Partner – najbolja opcija

slađana (2).png

Sve što trebate od opreme za povećanje komfora i ostvarenje ušteda uz mogućnost odgođenog plaćanja glavnice, možete pronaći jednim klikom na: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom. Vrijeme je da razmislite o tome koje su najbolje mogućnosti za grijanje kuće ili stana. I pored toga što se mnogi Bosanci i Hercegovci u svojim domovima drže opcije grijanja na drva ili ugalj, popularnost sistema grijanja na pelet raste iz godine u godinu.

Slađana Tomaš iz rudarskog naselja Ljubija, pored Prijedora osjetila je sve prednosti grijanja na pelet. Grijanje na drva je zamijenila je grijanjem na pelet. Putem MKF Partner, koja joj je pružila finansijsku podršku rješila se nečistih zidova i podova, pepela, a komfor stanovanja je značajno je poboljšala.

“Od kako se grijem na pelet mnogo mi je urednije u stanu, a kad dođem s posla toplo mi je, što je najvažnije. Mirna sam. U Partneru se sve može i sve je lako, jednostavno je i sve se može ostvariti, ostvarila sam i povrat sredstava u iznosu od 15%”, kaže Slađana, koji je korisnik Partnerovih usluga već nekoliko godina.

https://www.youtube.com/watch?v=5ziz57ftMaw

 

Prijavite se na naš newsletter