Partner MKF otvorio poslovnicu u Istočnom Sarajevu

Kako bi unaprijedili usluge mikrokreditiranja i bili podrška sve većem broju klijenata na području Istočnog Sarajeva, Partner mikrokreditna fondacija je 15.10.2019. godine zvanično u Istočnom Sarajevu, na adresi Hilendarska 30 obilježila otvaranje savremeno opremljene poslovnice.
U modernom radnom prostoru, Partner je obezbjedio optimalne uslove da kvalitetno isprati sadašnje i buduće potrebe klijenata.

„Otvaranje novih kancelarija dio je strategije kojom Partner nastoji ostati jedan od lidera na tržištu mikrokreditiranja. Ovo je naša 62. po redu poslovnica na području BiH. Veliko nam je zadovoljstvo što smo od danas prisutni i u Istočnom Sarajevu. Partner već ima klijente na ovom području, a od danas imamo priliku otvaranjem ove poslovnice da poboljšamo našu komunikaciju sa trenutnim i budućim korisnicima.“, izjavio je direktor fondacije Senad Sinanović.

Partner mikrokreditna fondacija je prisutna na tržištu 22. godine sa kreditnim linijama za poljoprivredu, stanovanje i poboljšanje uslova života, a ono što Partner čini trenutnim tržišnim liderom su aktivnosti usmjerene na tehničku pomoć i finansiranje energijske efikasnosti.

Prijavite se na naš newsletter