Partner MKF ponovo nagrađuje svoje korisnike

wweb.jpg

U Centralnom uredu Partner MKF u Tuzli, pobjednicima nagradne igre “Energiju uštedi, nagrada slijedi”, koju je ova mikrokreditna fondacija, inače lider u finansiranju mjera energijske efikasnosti, realizirala povodom 25 godina uspješnog poslovanja, danas su uručene vrijedne robne nagrade.

Kako bi promovisao i dodatno stimulisao primjenu mjera energijske efikasnosti, kojima se unapređuje životni standard ali i štiti okoliš, Partner MKF je pokrenuo nagradnu igru za sve korisnike kojima je u maju odobren kreditni proizvod za energijsku efikanosti u vrijednosti od minimalno 1.000 KM. Ukupni nagradni fond iznosio je 5.000 KM.

Predstavnici Fondacije sretnim dobitnicima uručili su: dva klima uređaja, dva smart TV-a, te dva pročišćivača zraka.

Klima uređaj u vrijednosti od 1.200 KM osvojili su klijenti iz Banovića i Dervente. Smart TV u vrijednosti od 1.000 KM osvojili su klijenti iz Visokog i Banje Luke, dok su kući sa pročišćivačem zraka otišli korisnici kredita iz Bihaća i Banje Luke.

“U roku mjesec dana pristiglo nam je jako puno prijava učesnika iz cijele BiH, koji već primjenjuju mjere energijske efikasnosti. Izuzetno smo zadovoljni interesom za naše proizvode i ovom nagradnom igrom željeli smo stimulisati sve one koji kroz poboljšanje energijske efikasnosti i kvaliteta življenja, istovremeno štite okolinu. Čestitamo nagrađenima, a želja nam je sve veću potražnju za ovakvim ekološkim kreditnim proizvodima zadovoljimo našom ponudom koju kontinuirano obogaćujmo i prilagođavamo potrebama stanovništva", izjavio je Senad Sinanović, direktor Partner MKF.

Podsjećamo, štednjom energije smanjuje se štetni utjecaj na okoliš, ali ujedno i smanjuju troškovi u domaćinstvu! Stoga svako ulaganje u energijsku efikasnost, bilo da je riječ o zamijeni starih prozora i vrata sa energijski efikasnim, uvođenja novog sistema grijanja ili pak postavljanja termoizolacije, osim što dom čini udobnijim i toplijim, predstavlja pametno ulaganje kojim se na godišnjem nivou postižu značajne uštede.

Prijavite se na naš newsletter