Partnerova jedinstvena ponuda za sjajnu finansijsku uštedu

Primjenom mjera energetske efikasnosti smanjuje se prekomjerna upotreba energije, a tako i emisija stakleničkih plinova, posebno CO2. Ujedno ostvaruje se finansijska ušteda, a kreira ugodniji životni prostor.

Utopli svoju kuću ili stan. Povećaj komfor, smanji troškove

Fata Muračević iz Zenice je korisnik Partnerovog kredita za poboljšanje energijske efikasnosti individualnih domaćinstava u Bosni i Hercegovini . „Najprimamljivije je to što mi je ovaj mikrokrediti omogućio povrat sredstava u iznosu od 15% od visine investicije. To je korisnicima vrlo privlačno, jer faktički dobiju gotovo beskamatni kredit, a sredstva od povrata mogu iskoristiti za neku drugu namjenu“.

Mikrokreditiranjem energijske efikasnosti, odnosno utopljavanjem objekata, ostvaruju se višestruki benfiti i za vlasnike objekata ali i za okoliš. Fata godinama sarađuje sa Partner MKf. Ovaj put je stari sistem grijanja zamjenila novim, uložila je sredstva u kotao na pelet. „Sada trošim mnogo manje novca za grijanje, a i nemam više problem sa nabavkom, smještanjem i rezanjem drva. Mnogo mi je lakše, a u skoro vrijeme ću zamjeniti i stolariju na kući“.

https://www.youtube.com/watch?v=jOINn4g3eqU

Budi i ti PARTNER prirode i PARTNER okoliša !

Prijavite se na naš newsletter