Krov na rate

Krov_FB_1200x628.jpg

 

Zajedničkom poslovnom saradnjom Partner MKF i renomiranog proizvođača limenih krovova Lović&CO omogućili smo vam kupovinu na rate.

Partner MKF nudi jednostavne mikrokredite sa minimalnom potrebnom dokumentacijom u iznosu do 10.000 KM.

 

Kako ostvariti kredit u Partner MKF?

  • Odaberete Lović&CO kao mjesto za kupovinu građevinske limarije.
  • Podnesite zahtijev za mikokredit u Partner MKF.
  • Sa odobrenim kreditnim sredstvima kupite odabrani proizvod u Lović&Co.

 

Limeni krov:

Profilirani trapezni limovi, te limovi u obliku crijepa, su idealno riješenje za pokrivanje objekata, bilo da je riječ o montažnim garažama, vikendicama, skladištima, obiteljskim kućama ali i stambenim zgradama ili poslovnim objektima. 

Osnovna karakteristika limenog pokrova je velika izdržljivost na opterećenja, te iznimno jednostavna ugradnja i drugi vijek trajanja. Proizvodnja limenih pokrova se izvodi na automatskim proizvodnim linijama koje lim profiliraju kroz valjke, što povećava kvalitetu gotovih proizvoda. Limeni krov je postojan u svim klimatskim uvjetima što je apsolutno nedostižno za ostale krovopokrivačke materijale. Također se razlikuje od tradicionialnog crijepa, čija je težina 50 kg/m2, dok limeni pokrov teži samo 5 kg/m2. U ponudi je 5 različitih profila limenog pokrova: Trapezni lim TR 35 (visina rebra 35 mm), Trapezni lim TR 18, Trapezni lim TR 8, te limeni krov u obliku crijepa: Standard i Novus. Svi profili se izrađuju od materijala prve klase, EU (Talijanskog) porijekla, na koje se daje garancija od 10 i 15 godina. U ponudi su i materijali druge i treće klase. 

Više o ponudi limenih korovava možete pronaći ovdje: https://lovic.ba/proizvodi/limeni-pokrov/

 

Horizontalni i vertikalni oluci: 

Koriste se u građevinskoj limariji, a služe za skupljanje oborinskih voda s krovišta. Oblikom mogu biti poluokrugli i kvadratni. Otporni su na sve vremenske uvjete, te se isporučuju sa zaštitnom folijom koja spriječava mehanička oštećenja prilikom transporta, ali i ugradnje. Proizvodnja se također vrši na savremenim strojevima, te se mogu izraditi u neograničenim mjerama i dužinama. 

Više o ponudi Lović&CO možete pronaći ovdje: https://lovic.ba   

Za više informacija o mikrokreditu kontaktirajte ili posjetite naše urede: https://www.partner.ba/poslovnice

Prijavite se na naš newsletter